Nieuws & Actie

Nieuws Januari / februari 2018

 

Hannah detox met teatox actie!

Omdat iedereen het nieuwe jaar natuurlijk goed wil beginnen heeft hannah een leuk pakket samengesteld met daarin de Cleansing Oil 125 ml, de Skin Conditioner 30 ml, de Cleansing Clay 40 ml en heerlijke hannah detox thee met theebuideltje! Dit pakket is verkrijgbaar bij Beauty di Mare voor €125,- Let op: slechts beperkt leverbaar.

 

Boek die detox behandeling!

Ook in de salon worden de behandelingen gericht op detoxen om het jaar stralend in te gaan! Wil jij hier meer weten over de verschillende manieren van behandelen? Wij informeren je graag! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Prijswijziging per 1 februari 2018

Per 1 februari zullen de prijzen bij Beauty di Mare wat verhoogd worden. Profiteer in januari nog van de oude tarieven. De nieuwe prijzen zijn zeer binnenkort te vinden op de website.

 

Beauty di Mare nu ook bereikbaar via What’s app

Zoals sommigen al hebben gemerkt kun je ons nu ook via de app bereiken. Helaas zijn we tot de ontdekking gekomen dat niet alle berichten en belletjes binnen zijn gekomen op onze telefoon, het werd dus tijd voor een nieuwe! Om het contact te vereenvoudigen hebben we nu de keus gemaakt om ook gebruik te gaan maken van What’s app.